Haberler

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI FATİH ÖNGE, ALMANYA'DAKİ KARDEŞ BELEDİYE TESİSLERİNİ İNCELEDİ

Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÖNGE, Kardeş Belediye çalışmaları kapsamında, Almanya'nın Bavyera Eyaleti'nde bulunan Püchersreuth/NEUSTADT Belediye Başkanı Sayın Rudolf SCHOPPER'in misafiri oldu ve yapılan belediyecilik çalışmaları ve tesisleri hakkında bilgi aldı. Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÖNGE, Belediye Başkanı Sayın Rudolf SCHOPPER ile birlikte belediye binasındaki idari birimler, arıtma tesisleri, çocuk kreşleri, ilkokul, itfaiye binası […]

UĞUR ÖNÜR KONSERİ

Gülnar Belediyemizin 100. Yılı Kutlama Programı kapsamında TRT Sanatçımız Uğur ÖNÜR, sazı (kemane) ve sesiyle sahne almıştır. Birbirinden güzel eserler, sanatçımız tarafından büyük bir coşku ile seslendirilirken bu coşkuya kıymetli vatandaşlarımız da eşlik etti. Bu güzel anlar için sesine, teline ve yüreğine sağlık diyoruz.

KARAKUCAK GÜREŞ TURNUVASI

Gülnar Belediyemizin 100. Yılı Kutlama Programı kapsamında, ata sporumuz güreşi tanıtmak ve sevdirmek için düzenlenen 'Karakucak Güreş Turnuvası' Mesire Alanı'nda yapıldı. Müsabakalarda dereceye girenlere ödüller verildi. Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÖNGE, bu tür etkinliklerin yeni şampiyonların yetişmesi adına çok faydalı olacağını söyledi.

GÜLNAR BELEDİYESİNİN 100. YILINDA COŞKULU MOTOSİKLET TURU

Gülnar Belediyemizin 100. Yılı Kutlama Programı etkinlikleri kapsamında, '100. Yıl Motosiklet Turu' yapıldı. Motosiklet tutkunları Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÖNGE ile beraber şehir turu yaptı ve Gezende Kanyonu'nu gezdi. Hem vatandaşlarımız hem de motosiklet tutkunları, düzenlenen motosiklet turu etkinliğini coşkuyla karşıladı.