TURAN MANAFZADE VE YEDİ GÜZEL KONSERİ

Gülnar Belediyemizin 100. Yıl Kutlama Programı kapsamında, Turan MANAFZADE ve 7 Güzel (Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Macaristan, Türkmenistan ve Türkiye'yi temsil eden yedi yetenekli kadından oluşan grup) sahne aldı. Vatandaşlarımız, Türk dünyasının zengin kültürel mirasını doyasıya yaşadılar. Rengarenk bir program için kendilerine teşekkür ediyoruz.

UĞUR ÖNÜR KONSERİ

Gülnar Belediyemizin 100. Yılı Kutlama Programı kapsamında TRT Sanatçımız Uğur ÖNÜR, sazı (kemane) ve sesiyle sahne almıştır. Birbirinden güzel eserler, sanatçımız tarafından büyük bir coşku ile seslendirilirken bu coşkuya kıymetli vatandaşlarımız da eşlik etti. Bu güzel anlar için sesine, teline ve yüreğine sağlık diyoruz.

KARAKUCAK GÜREŞ TURNUVASI

Gülnar Belediyemizin 100. Yılı Kutlama Programı kapsamında, ata sporumuz güreşi tanıtmak ve sevdirmek için düzenlenen 'Karakucak Güreş Turnuvası' Mesire Alanı'nda yapıldı. Müsabakalarda dereceye girenlere ödüller verildi. Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÖNGE, bu tür etkinliklerin yeni şampiyonların yetişmesi adına çok faydalı olacağını söyledi.

GÜLNAR BELEDİYESİNİN 100. YILINDA COŞKULU MOTOSİKLET TURU

Gülnar Belediyemizin 100. Yılı Kutlama Programı etkinlikleri kapsamında, '100. Yıl Motosiklet Turu' yapıldı. Motosiklet tutkunları Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÖNGE ile beraber şehir turu yaptı ve Gezende Kanyonu'nu gezdi. Hem vatandaşlarımız hem de motosiklet tutkunları, düzenlenen motosiklet turu etkinliğini coşkuyla karşıladı.

2021-2027 IPARD Programı ( IPARD III Dönemi )

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ( TKDK ) 31 Temmuz 2024 tarihinde Üçüncü Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır. Detaylı bilgi için https://www.tkdk.gov.tr/Duyuru/ipard-iii-programi-ucuncu-basvuru-cagri-ilani-yayimlandi-11566 linkine tıklayınız.

GÜLNAR BELEDİYESİNİN 100.YIL KUTLAMALARINDA SİZ DE YER ALMAK İSTER MİSİNİZ?

Gülnar Belediyesi olarak 100. yılımızı büyük bir coşku ile kutlayacağımız festivalimizde sizleri de aramızda görmek istiyoruz Festivalimizde gönüllü olarak çalışmak isteyen arkadaşlarımıza kapımız sonuna kadar açık! Gönüllü olarak katılabileceğiniz alanlar: Siz de bu büyük etkinliğin bir parçası olmak ve unutulmaz anılar biriktirmek istiyorsanız, Başvurular için tarih: 10.08.2024-25.08.2024 YAPILACAK GÖREVLER: Belirlenen saatlerde görev yerlerinde olmak: Festivalde