GÜLNAR BELEDİYESİNİN 100.YIL KUTLAMALARINDA SİZ DE YER ALMAK İSTER MİSİNİZ?

Gülnar Belediyesi olarak 100. yılımızı büyük bir coşku ile kutlayacağımız festivalimizde sizleri de aramızda görmek istiyoruz Festivalimizde gönüllü olarak çalışmak isteyen arkadaşlarımıza kapımız sonuna kadar açık!

Gönüllü olarak katılabileceğiniz alanlar:

• Etkinlik organizasyonu
  • Katılımcı ve ziyaretçi yönlendirme
  • Bilgilendirme ve danışma hizmetleri
  • Teknik destek
  • Sanat ve kültürel aktiviteler

Siz de bu büyük etkinliğin bir parçası olmak ve unutulmaz anılar biriktirmek istiyorsanız, Başvurular için tarih: 10.08.2024-25.08.2024

YAPILACAK GÖREVLER:

Belirlenen saatlerde görev yerlerinde olmak: Festivalde gönüllü olarak çalışacak kişilerin belirlenen saatlerde görev yerlerinde hazır olmaları ve görevlerini eksiksiz bir şekilde yerine getirmeleri gerekmektedir.

Görevlerini özveriyle yerine getirmek: Gönüllü olarak festivalde çalışacak kişilerin görevlerini özveriyle yerine getirmesi ve gerektiğinde ekstra çaba sarf etmeleri beklenir.

Ekip çalışmasına uyum sağlamak: Festivalde gönüllü olarak çalışacak kişilerin ekip çalışmasına uyumlu olmaları ve diğer gönüllülerle iş birliği içinde hareket etmeleri gerekmektedir.

Festivalin kurallarına uymak: Festivalde belirlenen kurallara uymak ve festival organizasyonunun gereksinimlerine uygun şekilde davranmak önemlidir.

Temizlik ve düzenleme: Festival alanının temiz ve düzenli olmasını sağlamak, çöplerin toplanması ve atılması konusunda yardımcı olmak.

Gönüllü olarak festivalde çalışacak kişilerin belirlenen görevleri titizlikle yerine getirmesi, ekip çalışmasına uyum sağlaması ve festivalin başarılı bir şekilde ilerlemesine katkı sağlaması beklenir. Ayrıca, gönüllülere görevleri ile ilgili detaylı eğitimler verilir ve gerektiğinde destek sağlanır. Bu görevleri yerine getirirken katılımcılara güleryüzlü ve yardımsever bir şekilde davranmak da önemlidir.

Birlikte daha güçlü ve anlamlı bir kutlama yapacağımıza inanıyoruz. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız!

Ad
Soyad
Telefon Numarası
The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.

BAŞVURU KOŞULLARI :

• Yaş Sınırı: 18 yaş ve üzeri yaşta olunması gereklidir.
  • Gerekli Belgeler: Kimlik fotokopisi.
  • Başvuru Süreci: Başvurunuzu Gülnar Belediyesi Danışma bölümüne gelerek veya web sitemizden form doldurmanız gerekmektedir.
  • Başvuru Tarihi: 10.08.2024 - 25.08.2024 arası başvuru yapabilirsiniz.
  • İLETİŞİM : 0 (324 ) 751 71 10