GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI FATİH ÖNGE, ALMANYA'DAKİ KARDEŞ BELEDİYE TESİSLERİNİ İNCELEDİ

Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÖNGE, Kardeş Belediye çalışmaları kapsamında, Almanya'nın Bavyera Eyaleti'nde bulunan Püchersreuth/NEUSTADT Belediye Başkanı Sayın Rudolf SCHOPPER'in misafiri oldu ve yapılan belediyecilik çalışmaları ve tesisleri hakkında bilgi aldı.

Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÖNGE, Belediye Başkanı Sayın Rudolf SCHOPPER ile birlikte belediye binasındaki idari birimler, arıtma tesisleri, çocuk kreşleri, ilkokul, itfaiye binası vb. tesisleri gezerek incelemelerde bulunup, iki ülke arasında belediyecilik alanındaki farklar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Saygıdeğer Belediye Başkanı Rudolf SCHOPPER'e sıcak misafirperverliği ve samimi destekleri için şükranlarımızı sunuyor; ilk fırsatta kendilerini güzel memleketimiz Gülnar'a davet ediyoruz.