GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL’DEN 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİ İLE İLGİLİ BAŞLANGIÇ MESAJIGülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel; 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’nın İkinci Dönemi´nin bugün başlayacak olması dolayısıyla mesaj yayınladı.
Başkan Günel; Bugün başlayacak olan Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönemi´nde öğretmen ve öğrencimize başarılar dilerim dedi.
Başkan Günel ‘Geleceğimizin teminatı olup bizlere emanet edilen evlatlarımızı geleceğe hazırlamak ve onların geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlamak amacıyla öğretmen, veli ve öğrencilerimiz kısa bir aradan sonra büyük bir heyecan ve azimle yeni bir eğitim-öğretim dönemine başlıyorlar. 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Döneminin öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diler; tüm eğitim camiasına sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir dönem olmasını temenni ederim’ dedi.