Gülnar Belediyesi Kar ve Yağmurda Bozulan Yolları Onarıyor

Gülnar Belediyesi Kar ve Yağmurda Bozulan Yolları Onarıyorİlçemizde yaşanan yoğun yağmur ve kar yağışlarının ardından belli noktalarda bozulan yollarda Gülnar Belediyesi ekipleri çalışmalarını hızlandırdı.
Gülnar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaşanan olumsuz hava şartlarının ardından ilçede bozulan yolların bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. Havaların iyileşmesi ile birlikte ekipler, kendi ekip ve araçlarıyla belirlenen bölgelerde parke döşeme, onarım ve asfalt yama çalışmasını yoğunlaştırdı.
Çalışmaların daha da yoğunluk kazanacağını belirten Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel, yağmur ve kardan dolayı bozulan yolların onarım çalışmalarının aciliyet durumuna göre devam ettiğini belirtti . Cadde ve ara sokaklarda yaşanan bozulmaları hızlı bir şekilde asgariye indireceklerine ifade eden Günel, çalışmaların devam edeceğini söyledi.