Gülnar Belediyesi Yoğun Yağışlar Nedeniyle Çalışmalarını Gece Gündüz Demeden SürdürüyorGülnar Belediyesi ekipleri gece gündüz yoğun yağışlarla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.
Yoğun yağmur ve kar yağışı nedeniyle seferber olan Gülnar Belediyesi ekipleri, gece gündüz demeden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gece, gündüz eş zamanlı olarak araçlar ile mahalle aralarında kar temizleme ve genişletme çalışması yürüten ekipler, bu günde ilçemiz mahallelerinde kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor. Kaldırımlarda biriken kar ve buz kütlelerini temizleyen iş makinelerinin ulaşamadığı kısımlarda ise bilek gücü ile temizlik yapılıyor.
Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Ahmet Günel, “Bilindiği üzere bu sene kışımız çok çetin geçmekte ve yoğun yağmur ve kar yağışı söz konusu oldu. Ara ara gerçekleşen kar yağışı ile birlikte seferber olan ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Her kar yağışı sonrası ilk olarak yoğun yaşam alanlarında gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonrasında ilçemize bağlı mahallelerde hem yol açıyoruz hem de genişletme yapıyoruz. Söz konusu mahalle çalışmalarını gece daha yoğun bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Yoğun yağmur yağışında ise ekiplerimiz ile olağanüstü hal masası kurularak 24 saat nöbet tutuldu. Vatandaşlardan gelen ihbarlar ile ekiplerimiz tıkanan kanalları, büzleri açarak afetten gerçekleşen zararı en aza indirmek için çalışmalarını sürdürdüler” dedi.