Gülnar Belediyesi Karla Mücadele Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Gülnar Belediyesi Karla Mücadele Çalışmalarını Aralıksız SürdürüyorGülnar Belediyesi kar temizleme ekipleri, vatandaşlarımızın rahat bir kış dönemi geçirmesi için yoğun çaba harcarken, ekipler 24 saat görev yapıyor. Greyder- kepçe ve kamyonlarla karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam eden Gülnar Belediyesi ekipleri, kapalı mahalle yollarının açılması için de yoğun çaba harcıyor. Kar yağmaya başladığı ilk saatlerden itibaren kar temizleme çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşlarında takdirini kazanıyor.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; “ Kar yağışı nedeniyle ilçe genelinde kapanan yollarımızda ekiplerimiz seferber bir şekilde hem ilçe merkezimizde hem de kırsal mahallelerimizde çalışmalarına geceli gündüzlü devam ediyor. Bu durumda arkadaşlarımız mesai saatlerini gözetmeksizin çalışmalarını sırf vatandaşlarımız mağduriyet yaşamasın diye aralıksız sürdürüyorlar. Tüm yollarımız kardan arındırılıncaya kadar ekiplerimiz çalışmalarına etkili bir şekilde devam ettireceklerdir. Bu çalışmalarından dolayı da tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah yağan kar vatandaşlarımıza zarar olmaz, çiftçilerimize, üreticilerimize bereket olur” dedi.