Gülnar’da Gece Gündüz Demeden Karla Mücadele Çalışmaları Devam Etti

Gülnar’da Gece Gündüz Demeden Karla Mücadele Çalışmaları Devam EttiGülnar Belediyesi ekipleri, Gülnar ilçe sınırları içerisinde ve yaylalarda etkili olan kar yağışının ardından harekete geçerek karla mücadele çalışmalarını başlattı. Cumartesi gece saatlerinde başlayan kar yağışı dolayısıyla Gülnar Belediyesi karla mücadele ekibi gece gündüz demeden mücadelelerini sürdürdüler.
Özellikle kırsal mahallelerimizin yoğun kar yağışı alması karşısında çalışmalarını 24 saat aralıksız sürdüren belediye karla mücadele ekipleri vatandaşlarımızın zorluk çekmemesi için yol açma çalışmaları gerçekleştirdi. Karla mücadele konusunda mesai gözetmeksizin teyakkuz halinde çalıştıklarını belirten karla mücadele ekipleri vatandaşların kardan olumsuz etkilenmemesi için yoğun çaba sarf ettiklerini belirttiler.