Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası Yardımlarını SürdürüyorGülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası dar gelirli ailelere yardımda bulunmaya devam ediyor. Dar gelirli ailelerin evlerine gidilerek kapıda teslim edilen yardımlar, aileleri mutlu etti.
Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası ilçemizin hangi köşesinde olursa olsun ihtiyaç sahiplerine ulaşıp yardımlarını sürdürüyor. İlçemize bağlı Köseçobanlı Mahallemizde önceden belirlenen ihtiyaç sahipleri vatandaşlarımıza giyim, gıda ve eşya yardımı yapıldı.
Konu hakkında açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel; “Bankamız sayesinde yapılan yardımlarımız halktan büyük memnuniyet görüyor. Yardımlaşma bankamız sayesinde ihtiyaç sahibi ile yardımsever vatandaşlarımız arasında bağ kurularak yardımlar ulaştırılıyor” dedi.
Başkanımız Ahmet Günel “Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankamıza yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum. İhtiyaç sahibi vatandaşımız ilçemizin hangi köşesinde olursa olsun onlara ulaşmaya devam edeceğiz. Bizler yardımlarımızı yaptıkça çok şükür depolarımızda yardımseverlerimizin duyarlılığı ile dolup taşıyor'' dedi.