Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası Ailelerin YanındaGülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası dar gelirli ailelere yardımda bulunmaya devam ediyor. Dar gelirli ailelerin evlerine gidilerek kapıda teslim edilen yardımlar, aileleri mutlu etti.
Gülnar Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ihtiyaçlarının karşılaması amacıyla kurulan Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası, sistemli çalışması, güvenilir olmasıyla, gerçek ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye devam ediyor. Gülnar Belediyesi Yardımlaşma Bankasından; tekerlekli sandalye, beyaz eşya, mobilya, yakacak, halı, gıda, kıyafet, ayakkabı, gibi yardımlar alan dar gelirli ailelerin yüzü gülüyor. Bu kapsamda ilçemize bağlı Kuskan, Gezende ve Ayvalı Mahallelerinde önceden belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşılıp gerekli yardımlar yapıldı. Bakıma muhtaç bir vatandaşımıza hasta yatağı verildi.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel yaptığı açıklamada;’’ Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankamıza yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza teşekkür ederiz. Bizler İhtiyaç sahiplerine ulaşıp yardımlarımızla onları mutlu etmeyi amaçlıyoruz. Evlerine gidilerek kapıda teslimi yapılan ve şubelerimizde yapılan yardımlarımız hız kesmeden devam ederek ailelerimizi mutlu etmeye devam edeceğiz.  Yardım severlerimizin; Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankamıza yardımları devam ettikçe bizde Gülnar Belediyesi olarak daha çok ihtiyaç sahibine ulaşıp yardımlarımızı devam ettireceğiz’’dedi.