BAŞKAN GÜNEL’DEN MHP İLÇE BAŞKANI MUSTAFA ATEŞ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN GÜNEL’DEN MHP İLÇE BAŞKANI MUSTAFA ATEŞ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİGülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Gülnar İlçe Başkanlığı görevine atanan Mustafa Ateş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
MHP İlçe Başkanımız Mustafa Ateş’e başarılar diliyorum ” diyerek konuşmasına başlayan Başkan Günel, “ Gülnar’a hep birlikte hizmet ediyoruz. Benim dava arkadaşlarım ve yol arkadaşlarımla birlikte biz büyük bir aileyiz. Bizim işimiz Gülnar’a hizmet etmek. Hep birlikte bunu başaracağız. MHP Gülnar İlçe Başkanımız Mustafa Ateş ve yönetimine başarılar diliyorum. Hayırlı olsun ” dedi.
MHP Gülnar İlçe Başkanımız Mustafa Ateş, üstlendikleri görevi en iyi şekilde yerine getireceklerini belirterek ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanımız Ahmet Günel’e teşekkür etti.