Zehirlenen Köpeğe Gülnar Belediyesi Sahip Çıktı

Zehirlenen Köpeğe Gülnar Belediyesi Sahip ÇıktıZehirlendiği tespit edilen sokak köpeğine Gülnar Belediyesi sahip çıktı. Zehirlenen sokak köpeği, Belediye Veteriner Hekimi Tolga Çalışkan tarafından tedavi altına alındı.
Gülnar ilçesinde bir sokak köpeği Gülnar Toplum Sağlığı Merkezi Personeli Murat Abacıoğlu tarafından zehirlenmiş bir şekilde bulundu. Köpeğin ölmek üzere olduğunu fark eden vatandaşımız soğuk havaya rağmen titrediğini gördüğü ve baygın halde yatmakta olan köpeği montuna sararak Gülnar Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı Veteriner Hekimi Tolga Çalışkan’a ulaştırdı. Çalışkan; 3 gün boyunca gece gündüz serum ve ilaç tedavileriyle takip ettiği sokak hayvanını iyileştirerek doğal yaşantısına kavuşturdu.