29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDICumhuriyetimizin 95. kuruluş yıldönümü Gülnar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde kutlandı. Kutlama programı saygı duruşu akabinde istiklal Marşının okunmasıyla başladı. İlçe Kaymakamımız Mustafa Ayvat ve Belediye Başkanımız Ahmet Günel bütün katılımcıların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladılar. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Kaymakamımız Mustafa Ayvat yaptı.
Kutlama öğrencilerin şiirler okuması, Gülnar Halk Eğitim Merkezi Karate Kursu öğrencilerinin karate gösterisi, anaokulu öğrencilerinin gösterileri, halk oyunları gösterileri ve müzik dinletisiyle devam etti.
İlçe Kaymakamımız Mustafa Ayvat, Belediye Başkanımız Ahmet Günel ve Cumhuriyet Başsavcı Vekili Yasir Öznur 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdiler.

Kutlama programı tören geçidi ile son buldu.