Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası Yardım Elini Uzatmaya Devam EdiyorGülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası personelleri aralıksız devam ettirdikleri yardımlarını Bereket ve Ayvalı Mahallelerinde sürdürdüler, ihtiyaç sahiplerine ulaşarak ihtiyaçlarını karşıladılar. İhtiyaç sahiplerine gıda, eşya, giyim yardımı yapıldı.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel yaptığı açıklamada;’’ Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankamıza yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza  teşekkür ederiz. Bizler İhtiyaç sahiplerine ulaşıp yardımlarımızla onları mutlu etmeyi amaçlıyoruz. Yardım severlerimizin ;Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankamıza yardımları devam ettikçe bizde Gülnar Belediyesi olarak daha çok ihtiyaç sahibine ulaşıp yardımlarımızı devam ettireceğiz’’dedi.