Gülnar Belediye Spor 3 - Mersin Orman Spor 2

Gülnar Belediye Spor 3 - Mersin Orman Spor 2Gülnar Belediye Spor kendi sahasında ağırladığı Mersin Orman Sporu 3-2 mağlup etti. Maç başlamadan önce Batman'ın Gercüş ilçesinde şehit olan askerlerimiz ve tüm şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
Maça hızlı başlayan Gülnar Belediye Spor maçın 18. Dakikasında 1-0 öne geçti. 35. dakikada Mersin Orman Sporun golüyle maç ilk yarı beraberlikle devam etti. İlk yarının sonlarında on kişi kalan Gülnar Belediye Spor ikinci yarının 57. dakikasında 2-1 mağlup duruma düştü. Taraftarının da desteğini arkasına alan Gülnar Belediye Spor 62. dakikada beraberliği yakaladı. On kişi olmasına rağmen maçtaki temposunu düşürmeyen Gülnar Belediye Spor 77. dakikada atılan golle maçı 3-2 galip tamamladı.
Müsabakayı izleyenler arasında bulunan İlçe Kaymakam Vekilimiz Mehmet Erhan Türker ve Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Gülnar Belediye Spor Oyuncularını ve Teknik direktörü İbrahim Küçükışık’ı tebrik ederek, başarılarının devamını dilediler.