KIZ ÖĞRENCİ YURDU YOLUNA PARKE DÖŞENDİ

KIZ ÖĞRENCİ YURDU YOLUNA PARKE DÖŞENDİGülnar Belediyesi, üst yapı iyileştirmeleri kapsamında ilçe genelinde devam ettirdiği parke çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.
Saray Mahallesinde bulunan Samiye Naim Eğitim Vakfı H.Kandemir Ayşe Tekin Kız Öğrenci Yurdu ( Eski Saray İlkokulu) yoluna kilitli parke döşeyen belediye ekipleri öğrencilerin ayağını kışın çamurdan yazın tozdan kurtardı.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel, eğitim kurumlarının ihtiyaçlarına karşılık veren çalışmaların ilçe genelinde sürdüğünü belirtti. Başkan Günel, Saray Mahallesinde bulunan Samiye Naim Eğitim Vakfı H.Kandemir Ayşe Tekin Kız Öğrenci Yurdu yolumuza uygun şekilde parke döşeme çalışması yaptık. Sevgili yavrularımızın eğitim yuvalarına güvenli bir şekilde ulaşımını sağlamak bizleri de mutlu etmektedir. Eğitime her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. İlçe genelinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Her şey Gülnarlılar için” dedi.