GÜLNAR 16. GELENEKSEL ULUSLARARASI KÜLTÜR, ELMA VE BADEM FESTİVALİMİZE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİRBelediye Başkanımız Ahmet Günel, ilçede bu yıl 16.sı düzenlenecek Geleneksel Uluslar arası Kültür, Elma ve Badem Festivalinin hazırlıklarının sürdüğünü ifade etti.
Başkan Günel açıklamasında; 14 Eylül’de yapılacak festivalin amacının hem halkı kaynaştırmak, hem de yörede yetişen ve kendine has özellikleri olan ürünleri Türkiye’ye ve dünyaya tanıtmak olduğunu belirtti.
İlçenin ürünlerini yeni pazarlarla buluşturmayı da hedeflediklerini kaydeden Günel, şunları söyledi:’’Amaçlarımızdan biri bu ürünlerimizin yeni pazarlarla açılarak hem üretim alanlarımızı genişletmek hem de üreticilerimizin kazanmasını sağlamak. Festivalimizi daha coşkulu ve kapsamlı hale getirdik. Etkinlikte yemek ikramları, halk oyunları gösterileri, konserler olacak. Ayrıca bütün bu etkinliklerimizin hemen ardından yöre sakinlerimizin de yoğun talebi üzerine Ahmet ŞAFAK sanatçımızı halkımızla buluşturacağız. Ahmet ŞAFAK konseri ile halkımıza coşkulu bir gece yaşatacağız. Umarım ki bu tür etkinliklerimiz önümüzdeki yıllarda daha büyük organizasyonlara öncelik eder. Düzenlenecek olan 16. Geleneksel Uluslar arası Kültür, Elma ve Badem Festivalimize tüm halkımız davetlidir” dedi.