Gülnar Merkez ve 4 Şubemizde Hizmet Veriyoruz

Gülnar Merkez ve 4 Şubemizde Hizmet VeriyoruzGülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası, Gülnar merkez ve 4 şubemizde hizmet veriyor. Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası yardımseverlerimizden gelen yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.
Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası ilçemizin hangi köşesinde olursa olsun ihtiyaç sahiplerine ulaşıp yardımlarını sürdürüyor. Yardımlaşma bankamız Bardat Mahallemizde bulunan şubemizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatarak giyim, gıda, eşya yardımları yapıldı.
Konu hakkında açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel; “Çanakkale Yardımlaşma bankamız Gülnar merkez ve 4 şubemizle halkımızın hizmetinde. Bankamız sayesinde yapılan yardımlarımız halktan büyük memnuniyet görüyor. Yardımlaşma bankamız sayesinde ihtiyaç sahibi ile yardımsever vatandaşlarımız arasında bağ kurularak yardımlar ulaştırılıyor” dedi.
Başkanımız Ahmet Günel “Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankamıza yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum. İhtiyaç sahibi vatandaşımız ilçemizin hangi köşesinde olursa olsun onlara ulaşmaya devam edeceğiz. Bizler yardımlarımızı yaptıkça çok şükür depolarımızda yardım severlerimizin duyarlılığı ile dolup taşıyor'' dedi.