3. Uluslararası Gülnar Bilim ve Kültür Etkinlikleri Devam Ediyor

3. Uluslararası Gülnar Bilim ve Kültür Etkinlikleri Devam Ediyor3. Uluslararası Gülnar Bilim ve Kültür Etkinlikleri kapsamında Gülnar Kültür Merkezinde yapılan Gülnar Gençliğinin Eğitimi Çalıştayı ile etkinlik devam etti. Farklı okullardan katılan öğrenciler Gülnar ilçemize yapılabilecek istek ve önerilerini sundular.
Etkinliğe İlçe Kaymakamımız Ekrem Güngör, Belediye Başkanımız Ahmet Günel ve vatandaşlar katıldı.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel etkinlikte yaptığı konuşmada; “ Değerli misafirlerimiz öncelikle hepiniz ilçemize hoş geldiniz. Genç arkadaşlarımızın çok güzel tespitleri var. Biz ilçemizde siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve derneklerle Sayın Kaymakamımızın önderliğinde her ay toplantı yapıyoruz. Gülnar için ne yaptık, neler yapılabilir tartışmasını yaparak bunlara göre projeler hazırlıyoruz. 2002 yılında Saadet Bilir Hanımefendi bu etkinlikler için bir talepte bulunmuştu ve bizde destek vererek elimizden gelen her türlü fedakarlığı gösterdik. 2002 yılı bir başlangıç oldu o günden bugüne etkinliklerimiz devam ediyor. Bu gençlerimizin de istek ve önerilerini dinledik ve elimizden gelen her türlü çalışmaları yapacağız” dedi.
Konuşmanın arından Prof. Dr. Ayşe Çalık Ross, Belediye Başkanımız Ahmet Günel’e teşekkür belgesi verdi.