Gülnar Belediyesinde Bayramlaşma

Gülnar Belediyesinde BayramlaşmaGülnar Belediyesinde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma yapıldı. Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, belediye personeli ve vatandaşlarla bayramlaştı.
Bayramlaşmanın ardından bir konuşma yapan Günel, bayramların insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günler olduğunu belirtti.
Günel, "İnsanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun." diye konuştu.
Belediye de gerçekleşen bayramlaşma programının ardından Milliyetçi Hareket Partisi Gülnar İlçe Teşkilatında bayramlaşma programı gerçekleşti.