GÜLNAR’DA BAYRAMLAŞMA

GÜLNAR’DA BAYRAMLAŞMAKurban Bayramı Namazının Merkez Camisinde kılınmasının ardından İlçe Kaymakamımız Ekrem Güngör ve Belediye Başkanımız Ahmet Günel Merkez Camisinde Gülnar halkıyla Bayramlaştılar.
Bayramlaşma programının devamı kapsamında İlçe Kaymakamımız Ekrem Güngör,  Belediye Başkanımız Ahmet Günel,  Kurum ve Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve vatandaşlar Gülnar Öğretmenevi lokalinde bayramlaştılar.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel yaptığı açıklamada;’’ Mübarek Kurban Bayramına bizleri eriştiren Cenab-ı Allah’a şükürler olsun. Allah tekrarını nasip etsin. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun’’dedi.
Bayramlaşma programı İlçe Jandarma Komutanlığı,  İlçe Emniyet Amirliğinde asker ve  polislerimizi ve Gülnar Devlet Hastanesinde vatandaşlarımız ziyaret edilerek sona erdi.