ABD ÜRÜNLERİNE BOYKOT AMAÇLI SİYAH KARTON DAĞITIMI

ABD ÜRÜNLERİNE BOYKOT AMAÇLI SİYAH KARTON DAĞITIMIGülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel “ABD kaynaklı emperyalist ve siyonist küresel odakların Döviz kurları üzerinden ülkemize yapmış oldukları menfur saldırıları Gülnar halkı adına esefle kınıyorum. Döviz kurlarındaki spekülatif ataklarla ülkemizin huzurunu bozmayı amaçlayan küresel odaklara karşı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti milleti ile beraber korkusuzca durmaktadır. Gülnar Belediye Başkanlığı olarak, döviz kurları üzerinden ülkemize karşı yapılan bu saldırıları protesto etmek amacıyla ve ABD menşeili ürünlerin satın alınmaması ile ilgili olarak ilçemizde faaliyet gösteren esnafların iş yerlerinde satış yapmak için bulunan ABD menşeili kola ve dondurma dolaplarına siyah renkli karton yapıştırmak suretiyle protesto etmek amacıyla esnaflara verildiğini” bildirdi.