Misafir Kaşı Sokakta Stabilize Yol Çalışmalarımız Son Hızıyla Devam Ediyor

Misafir Kaşı Sokakta Stabilize Yol Çalışmalarımız Son Hızıyla Devam EdiyorGülnar Belediyesi tarafından yol genişletme ve stabilize yol çalışmalarımız son hızıyla Akdeniz Mahallesi Misafir Kaşı Sokakta devam ediyor.
Çalışmalar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanımız Ahmet Günel ;‘’ Söz verdiğimiz gibi bozuk yolumuz kalmayacak. Gerek asfalt gerekse parke ve stabilize çalışmalarımızla ulaşımı kolaylaştıracağız. Gülnar Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak Gülnar halkına en güzel hizmeti vermeye çalışıyoruz. Ergenekon Sitesi sokakta da asfalt çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından, Misafir Kaşı sokakta yollarımızda serme ve sıkıştırma çalışmalarımızı başlattık. Çalışmaların tamamlanmasının ardından inşallah belirtilen bölgelerde asfalta hazır hale gelecek” dedi.