GÜLNAR BELEDİYESİ AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

GÜLNAR BELEDİYESİ AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİGülnar Belediye Meclisi Ağustos Ayı Olağan Toplantısını gerçekleştirdi.
Gülnar Belediye Meclisi Ağustos Ayı Olağan Toplantısını Belediye Başkanı Ahmet Günel Başkanlığında Belediye Meclis Üyelerin katılımlarıyla gerçekleştirdi.
Gündem Maddesi:
1-)Yazı İşleri Müdürlüğünün 02.08.2018 tarih ve 359 sayılı teklifi: İlçemiz Kuskan(Yenimahalle)ve Kuskan (Oğuzkan)mahallesinde yapılacak olan 2/B Kadastro çalışmalarında, Kadastro ekibi ile birlikte görev yapacak, her iki yer içinde 6’şar bilirkişi belirlenmesi teklifinin görüşülmesi.
-Gülnar Belediye Başkanlığında başvuru gelmediğinden dolayı bilirkişi tespiti yapılmadığı oya sunuldu. Yapılan açık oylamada oy birliğiyle kabul edildi.