GÜLNAR SOKAKLARI MODERNLEŞİYOR

GÜLNAR SOKAKLARI MODERNLEŞİYORYaklaşık bir ay önce, malzemeli serme sıkıştırma çalışması yapılıp parke döşemeye hazır hale getirilen İlçemiz Ayvalı Mahallesi Ermenek Caddesi Kuzulu sokaktaki yollarda kilit parke döşeme çalışmaları tamamlandı. Yollarda yapılan temizlik ve yol genişletme çalışmasının ardından başlayan parke döşeme çalışmaları hızlı çalışmaların ardından tamamlandı.
Tamamlanan parke çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Ahmet Günel konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Gülnar ilçemize daha kaliteli yollar kazandırmak ve hemşerilerimizin konforlu bir şekilde yolculuk yapmalarını sağlamak için çalışmalarımız hız kesmeden sürüyor. Belediye ekiplerimiz dur durak bilmeden gösterdikleri çalışma performansıyla ilçemizi modern bir görünüme kavuşturmak için çalışıyorlar. Çamurlu ve tozlu bir tek sokak kalmayana kadar kilit taşı döşeme çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Amacımız yaptığımız çalışmalar ile ilçemizi cazibe merkezi haline getirmek. Vatandaşımızın taleplerine olabildiğince hızlı cevap vermeye çalışıyoruz. Onlarla beraber el birliği içinde eksikleri tespit ederek gerekli müdahaleyi yapıyoruz. Yaptığımız hizmetlerle ilçemizi yaşama standartları yüksek bir ilçe haline getirmek istiyoruz. Standartlara uygun yapılan çalışmalarımız Kuzulu sokakta da tamamlandı. Sokağımız daha modern bir hale kavuşup oluşan tozdan ve çamurdan kurtuldu. Yeni yollarımız mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” dedi.