Başkan Günel, Şeyh Hanifi Hazretleri Türbesi Yolunda Tamamlanan Asfalt Çalışmalarında İncelemelerde BulunduBelediye Başkanımız Ahmet Günel, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gülnar Koordinasyon Şube Müdürü Mustafa Yüzer ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesinin koordineli yürüttüğü asfalt çalışmaları kapsamında Şeyh Hanifi Hazretleri Türbesi yolunda tamamlanan asfalt çalışmalarında incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Ahmet Günel yaptığı açıklamada,“Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz göreve geldiğinden itibaren, ilçemizdeki sıkıntıların çözümüne büyük destek verdi vermeye de devam ediyor. Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a verdiği bu destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediyesinin ve Gülnar Belediyesinin yol bakım onarım sezonunu kapatmadığını belirten Başkan Günel, Tozkovan Mahallemizi de asfaltlı yoluna kavuşturduk. Türbemizi ziyaret etmek isteyen vatandaşlarımız artık daha kolay ulaşım sağlayacaklar” dedi.