KİLİT PARKE DÖŞEME ÇALIŞMALARIMIZ AYVALI MAHALLESİNDE DEVAM EDİYOR

KİLİT PARKE DÖŞEME ÇALIŞMALARIMIZ AYVALI MAHALLESİNDE DEVAM EDİYORYaklaşık bir ay önce, malzemeli serme sıkıştırma çalışması yapılıp parke döşemeye hazır hale getirilen İlçemiz Ayvalı Mahallesi Ermenek Caddesi Kuzulu sokaktaki yollarda kilit parke döşeme çalışmaları başladı. Yollarda yapılan temizlik ve yol genişletme çalışmasının ardından başlayan çalışmalar son hızıyla devam ediyor.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Belediyemizce başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar kapsamında kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.  Standartlara uygun yapılan çalışmalarımız Kuzulu sokakta da tamamlandıktan sonra sokağımız daha modern bir hale kavuşacak. Mahalle sakinlerimize şimdiden hayırlı olsun” dedi.