TEMMUZ AYI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

TEMMUZ AYI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDIVatandaşlarımızla doğrudan temas kurmak ve toplumun tüm kesimlerine ulaşmak suretiyle vatandaşın istek, öneri ve şikayetlerini ele alıp değerlendirmek amacıyla Gülnar Kaymakamlığımız Başkanlığında düzenlenen Halk Toplantısı, Muhtarlar Toplantısı ve Güvenlik Toplantısı İlçe Kaymakamımız Ekrem GÜNGÖR Başkanlığında Gülnar Kültür Merkezinde gerçekleşti. Toplantıya İlçe Kaymakamımız Ekrem GÜNGÖR, Gülnar Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan ÜNÜVAR, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.
Toplantı; Gülnar Kaymakamlığı himayesinde Gülnar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından organize edilen, Mersin Üniversitesi Gülnar Mustafa Baysan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Levent Son tarafından verilen Akdeniz Sineği İle Mücadele Sempozyumu ile devam etti.