ZEYNE HALKI YILLARDIR HİZMET ALMAMIŞ

ZEYNE HALKI YILLARDIR HİZMET ALMAMIŞ Gülnar Belediyesi İlçemize bağlı Zeyne Mahallesi’ne bağlı Çakıllıpınar sokak ta kilitli parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Zeyne Mahallesinde gerçekleştirilen parke döşeme çalışmalarını Belediye Meclis Üyemiz Muhammet Kahraman’la birlikte yerinde inceleyen Gülnar Belediye Başkanı Ahmet GÜNEL, “Yeni yasayla beldeden mahalleye dönüşen ve ilçemize bağlanan mahalleler yıllardır hiçbir belediye hizmetinden faydalanamamış. Vatandaşlarımız çok mağdur durumda. Bizler göreve gelirken vatandaşlarımıza bir söz vermiştik. Sizler için gece gündüz demeden çalışıp sizlere hizmet edeceğiz dedik. Sözümüzü yerine getirmek için ekibimizle beraber gece gündüz demeden çalışıyoruz. İlçemizin ve mahallelerimizin bütün yollarını söz verdiğimiz gibi yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Mahalle sakinlerinden Eyşe Nine (Eyşe Kılıç) bizim mahallelerimiz yıllardır hizmet görmedi. Sizlerin sayesinde şimdi yollarımız parke taşı ile döşeniyor. Allah sizlerden razı olsun dedi.
Zeyne Mahallesi Olukbaşı-Sazak mevkiinde Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin tarım arazilerinde yaptığı stabilize yol bakım çalışmasını da inceleyen Başkan Ahmet GÜNEL, bu yollardan daha önce bırakın arabayı insanlar bile zor geçiyordu. İnsanlarımız arazilerine zor şartlar altında ulaşıyorlardı. Şimdi ise halkımız yapılan çalışmalardan dolayı bizlere teşekkür ediyorlar. Bu bizim görevimiz. Biz belediye olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Takdir halkımızındır dedi.
Biz Gülnar Belediyesi olarak Büyükşehir belediyemizle el ele vererek koordineli bir şekilde hizmet ediyoruz diyen Başkan GÜNEL, bu vesile ile Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin KOCAMAZ ve ekibine de teşekkür ediyorum dedi.