MERSİN TANITIM GÜNLERİ ANKARA'DA YAPILIYOR

MERSİN TANITIM GÜNLERİ ANKARA'DA YAPILIYOR Bu yıl ilk kez düzenlenen Mersin Tanıtım Günleri Fuarı Ankara AKM'de kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuara damgasını ise ziyaretçilerin yoğun ilgisi vurdu. Mersin tanıtım günlerine Gülnar Belediyesi de stand kurarak ilçenin tanıtımını yaptı. Belediye Başkanı Ahmet Günel, Başkan Yardımcısı Alparslan Ünüvar ve 10 kişilik belediye çalışanı ile fuarda Gülnar’ın tanıtımını yaptılar.
Konu ile ilgili bilgi veren Gülnar Belediye Başkanı Ahmet GÜNEL; Ankara’da yaşayan ve memleket özlemi çeken hemşerilerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri burada yalnız bırakmayan bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum. Mersin Tanıtım Günleri Fuarı, Ankara’da 15 Mart 2015 Pazar gününe kadar ziyaretçilere açık olacaktır” dedi.