15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA ETKİNLİKLERİ BAŞLADI15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri Gülnar Kültür Merkezinde Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine düzenlenen konferans programı ile başladı.
Programa İlçe Kaymakamımız Ekrem Güngör, Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.
Program saygı duruşu ve akabinde istiklal marşı ile başladı. Okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla devam etti. Program şiirlerin okunması, 15 Temmuz ile ilgili video gösterileri, öğrencilerin oratoryo gösterileri ile son buldu.
Program Merkez Camisinde öğlen Namazı öncesi Kuran-ı Kerim okunması, ilahiler ve dualar ile devam etti. Mevlit programı çıkışında Gülnar Belediyesi personelleri Cami Cemaatine ikramlarda bulundu.