ZEYNE’DE GIDA ÜRETEN İŞ YERLERİNE DENETİM

ZEYNE’DE GIDA ÜRETEN İŞ YERLERİNE DENETİMGülnar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ruhsat ve Denetim Birimi ve Gülnar İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Zeyne Mahallesinde denetim gerçekleştirdi.
Gülnar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ve Gülnar İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda Kontrol görevlileri Zeyne Mahallesinde faaliyet gösteren lokantalarda, kasaplarda ve diğer gıda üreten iş yerlerine denetim gerçekleştirdi. Ruhsat ve Denetim Birimi İlker YILDIZ, Veteriner Hekim Tolga ÇALIŞKAN ve Gülnar İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda Kontrol görevlilerinden oluşan ekip, yaptıkları denetimlerde iş yerlerinin temizlik, hijyen ve ruhsat durumu hakkında incelemelerde bulundu.
Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede yaşayan vatandaşların sağlığını yakından ilgilendiren denetimlerin süreceğini ifade ederek konuya büyük önem verdiklerini dile getirdi.