Yol Bakım ve Onarım Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Yol Bakım ve Onarım Çalışmaları Hızla Devam EdiyorMersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı ekiplerimiz tarafından Gülnar İlçemiz Ortaburun Tepesi Mevkii Turizm Merkezi çalışmaları kapsamında Yanışlı mahallesinde bir süredir devam eden yeni yol açma ve genişletme çalışmalarında sona gelindi. Belirtilen yolda astarlama ve asfaltlama çalışmaları hızla devam ediyor.
Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel; “ Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı ekiplerimiz Ortaburun Tepesi Mevkii Turizm Merkezi çalışmaları kapsamında Yanışlı mahallesinde bir süredir devam eden yeni yol açma ve genişletme çalışmalarında sona gelindi. Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent merkezine ve Gülnar’a kilometrelerce uzakta iş makineleri ile yol açma faaliyetlerine devam ederken, asfaltlanacak yol sayesinde köyler arasındaki mesafe kısalacak, ulaşım kolaylaşacak” dedi. Yapılan hizmetler için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkür eden Başkan Günel; Kocamaz Başkanım hiçbir zaman büyükşehir ve ilçe belediyesi ayrım yapmadan her ilçeye hizmet yapabilmek için gece gündüz çalışıyor. Bu hizmetlerden Gülnar’da fazlası ile hakkını alıyor. Kendilerine İlçemize yapılan hizmetlerden dolayı Gülnar halkı adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.