Gülnar Belediyesi Pazar Yerinde Stant Açmaya Devam Ediyor

Gülnar Belediyesi Pazar Yerinde Stant Açmaya Devam EdiyorBelediye Başkanımız Ahmet Günel’in talimatları doğrultusunda Basın, Yayın ve Halkla ilişkiler olarak bu hafta pazaryerine standımızı açtık. Vatandaşlarımızla yakından ilgilenip vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerini not aldık. Mersin Büyükşehir Belediyemiz ve Gülnar Belediyemiz tarafından yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirdik.
Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası tarafından gönderilen şapkalarımızı çocuklarımıza hediye ettik.
Gülnar Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler olarak her hafta Cuma günü Pazaryerinde standımızı açıp vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerini dinleyip çözüm üretmeye devam edeceğiz.