GÜLNAR’DA ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ RUHSAT VE DENETİM BİRİMİNCE LOKANTALARA DENETİM

GÜLNAR’DA ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ RUHSAT VE DENETİM BİRİMİNCE LOKANTALARA DENETİMGülnar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ruhsat ve Denetim Birimi lokantalarda denetim gerçekleştirdi.
Gülnar Belediye Başkanı Ahmet GÜNEL’in talimatları doğrultusunda Gülnar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Gülnar'da faaliyet gösteren lokantalar ve fast-food tarzı yemek yenen yerlere ve otellerin restoranlarında denetim gerçekleştirdi. Ruhsat ve Denetim Birimi İlker YILDIZ ve Veteriner Hekim Tolga  ÇALIŞKAN ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri İsa KUNT,Mehmet ALAN’ dan oluşan ekip, yaptıkları denetimlerde iş yerlerinin temizlik, hijyen ve ruhsat durumu hakkında incelemelerde bulundu.
Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede yaşayan vatandaşların sağlığını yakından ilgilendiren denetimlerin süreceğini ifade ederek konuya büyük önem verdiklerini dile getirdi.