Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankasından Hasta Yatağı HediyesiGülnar Belediyesi Sosyal Hizmetler Merkezinde hizmet veren "Çanakkale Şehitleri Gıda ve Giyim Bankası" İshaklar Mahallesinde yaşayan ihtiyaç sahibi bakıma muhtaç vatandaşımıza hasta yatağı yardımı yaptı.
Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası tarafından Gülnar İlçemize bağlı İshaklar Mahallesinde ikamet eden bakıma muhtaç yatalak olan hastaya hayatının geri kalanını rahat geçirebilmesi için hasta yatağı verildi. Ayrıca öncelikli ihtiyaçları olan giyim, gıda ve eşya yardımı da yapıldı.
Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel yaptığı açıklamada, teknik projelerin yanı sıra sosyal projelere büyük önem verdiklerini söyledi. Başkan Günel, "Gülnar Belediyesi olarak toplum sağlığına büyük önem veriyoruz. Bu doğrultuda projeler üretiyoruz. Bu kapsamda evlerinde bakım hizmeti alan yatalak hastalarımızı da unutmadık. Şartlar el verdikçe İlçemizdeki yatalak hastalarımız bu modern hasta yataklarında daha rahat ve konforlu sağlık hizmeti alacak. Belediye olarak sağlığa olan hizmetlerimiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımlarımız devam edecek" dedi.
Hediye edilen hasta yatağı dolayısıyla çok mutlu olduklarını belirten hasta yakınları, "Hatırlanmak çok güzel ve anlamlı. Hastamız Gülnar Belediyesi sayesinde yerde döşekte yatmaktan kurtuldu. Şimdi daha rahat edecek. Ne kadar teşekkür etsek az’’dediler.