GÜLNARDA BAYRAMLAŞMA

GÜLNARDA BAYRAMLAŞMARamazan Bayramı Namazının Merkez Camisinde kılınmasının ardından Belediye Başkanımız Ahmet Günel ve Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar, Merkez Camisinde Gülnar halkıyla Bayramlaştılar.
Bayramlaşma programının devamı kapsamında Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar,  Kurum ve Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve vatandaşlar Gülnar Öğretmenevi lokalinde bayramlaştılar.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel yaptığı açıklamada;’’ Mübarek Ramazan Bayramına bizleri eriştiren Cenab-ı Allah’a şükürler olsun. Allah tekrarını nasip etsin. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun’’dedi.
Bayramlaşma programı İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğinde asker ve polislerimizi ziyaret edilerek sona erdi.