Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankamız Gelen Yardımları İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırmaya Devam EdiyorGülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası, yardımseverlerimizden gelen yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.
Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası ilçemizin hangi köşesinde olursa olsun ihtiyaç sahiplerine ulaşıp yardımlarını sürdürüyor. Yardımlaşma bankamız bugün de İlçemize bağlı Konur Mahallemize yardım eli uzattı. Konur Mahallemizdeki ihtiyaç sahibi ailemize öncelikli ihtiyaçları olan giyim gıda ve eşya yardımı yapıldı.
Konu hakkında açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel; “Bankamız sayesinde yapılan yardımlarımız halktan büyük memnuniyet görüyor. Yardımlaşma bankamız sayesinde ihtiyaç sahibi ile yardımsever vatandaşlarımız arasında bağ kurularak yardımlar ulaştırılıyor” dedi.
Başkanımız Ahmet Günel “Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankamıza yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum. İhtiyaç sahibi vatandaşımız ilçemizin hangi köşesinde olursa olsun onlara ulaşmaya devam edeceğiz. Bizler yardımlarımızı yaptıkça çok şükür depolarımızda yardım severlerimizin duyarlılığı ile dolup taşıyor'' dedi.