Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Personelleri ile Bir Araya Geldi

Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Personelleri ile Bir Araya GeldiYaklaşık 2,5 ay öncesine kadar Taşeron olarak belediyemizde çalışan ve 696 sayılı KHK ile Belediyemizde işçi statüsünde çalışmaya başlayan personellerimiz Belediye Başkanımız Ahmet Günel’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Başkan Günel; Belediyemiz bünyesinde çalışmaya başlayan işçilerimizle birlikte olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Belediyemiz bu gün ilçemize büyük hizmetler yapıyorsa bu hizmetleri sizlerle beraber başardık. Hepinize özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum dedi.
Belediye personellerimiz ise yaptıkları açıklamada; yıllardır belediyede taşeron olarak çalıştık. Belediyemizin ne tür zorluklar çekerek bugünlere geldiğini biliyoruz. Bu gün bizler burada çalışıyor ve maaşlarımızı tam alıyorsak bunu Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Günel’e borçluyuz dedi. Toplantının ardından Başkanımız Ahmet Günel, ziyaretlerinden dolayı personellere teşekkür ederken bayram hediyelerini vererek daha nice bayramlarda birlikte olmak temennisi ile hepinizin Ramazan Bayramını kutluyorum dedi.