GÜLNAR MERKEZ VE MAHALLELERİMİZDE VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞTUK

GÜLNAR MERKEZ VE MAHALLELERİMİZDE VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞTUKMersin Milletvekilimiz Baki Şimşek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz, İl Başkanımız Zeynel Uğur Gölgeli, Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel, İlçe Başkanımız Yüksel Çelik, Milletvekili adayımız Mehmet Ali Gökmen ve Büyükşehir Daimi Encümenimiz Mustafa Talip Kara, Gülnar Merkez ve Mahallelerde Vatandaşlarla Buluştu.
Kayrak’tan başlayan esnaf ziyaretlerimiz, Gülnar Sanayi, Gülnar Merkez Esnaf Ziyareti, Şeyhömer, İshaklar, Yarmasu ve Kuskan’da devam etti.
Ziyaretlerde; MHP’nin mutlaka güçlü bir şekilde mecliste yer alması gerektiği anlatılırken, MHP’nin Ülkenin sigortası olduğu hatırlatıldı. Cumhur İttifakı’nın gerekliliği anlatıldı. Cumhur ittifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek istediler.