MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN BEREKET DOLU İFTAR SOFRALARI PAZARTESİ GÜLNAR’DA KURULUYORMersin Büyükşehir Belediyesinin tüm ilçelerde geleneksel hale getirdiği bereket dolu iftar sofraları 11 Haziran 2018 Pazartesi günü Gülnar mesire alanında kuruluyor.  Konu hakkında açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel; Büyükşehir Belediyemiz tarafından geleneksel hale gelen ve 11 Haziran 2018 Pazartesi günü  mesire alanında yapacağımız 5. geleneksel iftar programımıza bütün hemşerilerimizi bekliyoruz dedi. Başkan Günel ayrıca, iftar sonrasında değerli sanatçılarımız Aşık Sefai, Kaya Kuzucu, Selami Durmuş, Hamza Aslan, Davutcan Akyüz ve Sezai Yeşilyurt sizler için sahne alacaklar dedi.