Başkanımız Ahmet Günel Pazar Yerinde Vatandaşlarla Buluştu

Başkanımız Ahmet Günel Pazar Yerinde Vatandaşlarla BuluştuBelediye Başkanımız Ahmet Günel, Gülnar pazaryerinde esnafları ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti. Belediye Başkanımız Ahmet Günel’in ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını belirten esnaflar, başkanımızla hatıra fotoğrafı çektirdiler. Belediye Başkanımız Ahmet Günel’i görmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Pazar esnafı Gülnar’a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel; İstiridye Mantarı Satış Noktasını Ziyaret Etti
Gülnar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce, SODES desteğiyle yapılan "Tarımın İncisi" projesi kapsamında, 40 kursiyerin katıldığı eğitimle
üretilen organik mantarlar, proje tanıtımı için ilçe pazarında 5 Türk lirasından satışa sunuldu. Satış noktasını ziyaret eden Başkanımız Ahmet Günel, mantarın lezzeti hakkında bilgi verdi.