GÜLNAR’DA VERGİ YAPILANDIRMA BAŞVURULARI BAŞLADI

GÜLNAR’DA VERGİ YAPILANDIRMA BAŞVURULARI BAŞLADI Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin 7143 sayılı kanun kapsamında yapılandırma başvuruları başladı.
Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, vergi borçlarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin düzenlemeden yararlanmak isteyen ve vergi borcu bulunan mükelleflerin;  31 Temmuz 2018 Salı günü mesai bitimine kadar Belediyeye başvurmaları gerektiğine dikkat çekti.

Başkan Günel, 31 Mart 2018 tarihinden önceki dönemlere ait borçların yapılandırma kapsamına girdiğinin bilgisini vererek; “Emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, eğlence vergisi, ilan ve reklam vergisi, işgaliye borçları yapılandırma kapsamına alındı” dedi.

Kanundan yararlanmak isteyen vatandaşların, 31 Temmuz 2018 Salı günü mesai bitimine kadar Belediyemiz Emlak Servisine başvurarak borçlarını yapılandırabileceklerini sözlerine ekleyen Başkan Günel, mükelleflerin yeniden yapılandırma kapsamında borçlarını peşin ya da 6,9,12,18  taksit halinde ödeyebileceklerini ve taksit ödemelerinin iki ayda bir yapılabileceğini söyledi.
Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel; mükelleflerin yapılandırma başvurularını yaptıktan sonra taksit ödemelerini Gülnar Belediyesi’nin; internet adresi
www.gulnar.bel.tr  e-belediye sistemi üzerinden de kredi kartıyla yapabileceklerini kaydetti.