GÜLNAR BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

GÜLNAR BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYORGülnar Belediyesi Saray Mahallesi Kırlangıç sokakta sıcak asfalt çalışması yaptı. Gülnar Belediyesi gerçekleştirdiği yol bakım ve asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gülnar’da yürütülen asfaltlama çalışmasında Saray Mahallesi Kırlangıç Sokak da sıcak asfalt çalışması yapıldı. Çalışma yapılan yolda bozulan yerler sıcak asfalt ile kaplanırken, yol görüntü kirliliği, çukurlardan ve tümseklerden arındırılmış oldu. Yol çalışması hakkında açıklama yapan Belediye Başkanımız Ahmet Günel;  “yol bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. İlçemizin sorunlarını teker teker çözüyoruz. Bu çalışma ile burada oluşan görüntü kirliliğini ve bozuk yolu ortadan kaldırmış olduk” dedi.