DEVLETİN BEKASI İÇİN MHP VE CUMHUR İTTİFAKINA TAM DESTEK İSTİYORUZ

DEVLETİN BEKASI İÇİN MHP VE CUMHUR İTTİFAKINA TAM DESTEK İSTİYORUZMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin milletvekili adayları Mersin’in bütün ilçelerini karış karış gezerek "Cumhur İttifakını" anlatmaya devam ediyor. Bu bağlamda bugün MHP mersin Milletvekili adayımız Mehmet Büyüktatlı, Belediye Başkanımız Ahmet Günel ve İlçe Başkanımız Yüksel Çelik, Gülnar esnafını tek tek ziyaret ederek, Cumhur İttifakını vatandaşlara anlatarak Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Cumhur ittifakına destek istediler.
Son olarak Kayrak Mahallesi ziyaretini gerçekleştiren ekibimiz burada da Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Cumhur ittifakına destek istedi."
Kayrak’ta konuşan İlçe Başkanımız Yüksel Çelik; Sokak sokak kapı kapı gezip bu vatanı ne kadar sevdiğimizi anlatacağız. "Şehitlerimize vefa devletimize beka sloganı ile çıktığımız bu yolda Cumhur ittifakının başarıya ulaşması için çalışıyoruz. Aynı zamanda 30 Mart da yapılacak yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Gülnar Belediyesini ve diğer ilçeleri almak için her daim çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Taş binada gelecek dönemde de üç hilali dalgalandıracağız” dedi.
Türkün Türkden başka dostu yoktur diyen Belediye Başkanımız Ahmet Günel; Milletvekili adaylarımız ve ilçe yöneticilerimizle birlikte ilçemizi karış karış geziyoruz 24 Haziran’a kadar da gezmeye devam edeceğiz. Bütün halkımıza Cumhur ittifakının önemini ve MHP'nin mecliste neden güçlü olması gerektiğini anlatıyoruz. Yeryüzünün imarı ile memur olan Müslümanların misyonları büyük ve önemlidir. Yedi düvelin ülkemize saldırdığı şu dönemde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli'nin neden Cumhur ittifakını kurduklarını şimdi daha iyi anlıyoruz. İşte bu sebeple dünya mazlumlarının ve masumlarının umudu ve ümidi olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milleti'nin ilelebet var olmasının şartı MHP’ye ve Cumhur ittifakına tam destek vermekten geçer. Hepinizi destek vermeye davet ediyorum” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Adayı Mehmet Büyüktatlı ise; 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin çalışmalarına devam ettiklerini belirtirken "Asıl gücünü asil milletinden alan, 50 yıldır milleti için çilelere katlanan, milletinin derdiyle dertlenen, sevinciyle sevinen tek siyasi organizasyon olan Milliyetçi hareketin öncelikli derdinin devlet bekası olduğunu söyledi. Milletvekili Adayı Büyüktatlı, Milliyetçi hareketin dil, din, ırk, bölge, coğrafya farkı gözetmeden bütün herkesi şefkatle kucakladığını ifade ederek şunları kaydetti: "Ülkücü, Milliyetçi hareket milletini, vatanını karşılıksız sevmektedir. Gücünü ise ne Batı'dan ne de başka bir yerden değil, bağrından çıktığı yüce Türk milletinden almaktadır. İnanıyorum ki bu güç 24 Haziran’da sandığa da yansıyacaktır” dedi.