Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel; “Yardımlaşma Bankamız yardıma muhtaç insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabileceği sıcak bir yuva haline geldi”Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim Gıda Yardımlaşma Bankası ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşmaya devam ediyor. Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda ve Yardımlaşma Bankası Zeyne, Yarmasu ve Ayvalı Mahallelerinde önceden belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım eli uzattı. Vatandaşlarımızın öncelik ihtiyaçları olan giyim, gıda ve eşyaları karşılandı.
Konu hakkında açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel; "Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda ve Yardımlaşma Bankası yardım merkeziyle sosyal yardımlaşmayı güçlendirici, alan el ile veren elin birbirini görmediği, her şeyin kayıt altında tutulduğu bir sistem oluşturduk. Yardımlaşma bankamızda hiçbir siyasi amaç gütmeden, ayrım yapmadan yardıma muhtaç herkese yardım yapmak için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Bu banka yardıma muhtaç insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabileceği sıcak bir yuva haline geldi. Yardımlaşma bankamıza destek veren herkese bir kez daha teşekkür ediyorum ”dedi.