Gülnar Belediyesi Bereket İlkokulu/Ortaokulu Bahçesinde Temizlik Çalışması GerçekleştirdiGülnar Belediyesi ekipleri yaz mevsiminin yaklaşması nedeniyle kırsal kesimlerdeki okullarda temizlik çalışması başlattı.
İlçe Mahallelerimizde temizlik çalışması gerçekleştiren ekipler, özellikle yılın bu dönemlerinde çoğalan göze hoş gelmeyen görüntülere son vermek adına yabani ot temizliği çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Bereket İlkokulu/Ortaokulu bahçesinde ot biçme çalışması yürüten ekipler buradaki yabani otları temizleyerek hem estetik durmayan görüntülerin önüne geçiyor hem de olası alerjik rahatsızlıkların oluşması ihtimalini engelliyor.