Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Yönetiminden Başkan Günel’e Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Yönetiminden Başkan Günel’e ZiyaretAdalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Tevfik Kalemci, Gençlik Kolları Başkanı Numan Sovukpınar, Kadın Kolları Başkanı Selda Arslan, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanımız Ahmet Günel’i makamında ziyaret ettiler.
Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel,  “Ziyaretlerinden dolayı AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Kalemci ve yönetimine teşekkür ederim. Cumhur İttifakı için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Kalemci,24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak seçimler öncesi MHP Gülnar İlçe Teşkilatını ve Gülnar Belediye Başkanını ziyaret ettiklerini belirtti. Kalemci, birlik ve beraberlik içerisinde Cumhur İttifakı için bir arada olduklarını söyledi.