Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankamız Çalışmalarını Sürdürüyor

Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankamız Çalışmalarını SürdürüyorGülnar Belediyesi Sosyal Hizmetler Merkezinde hizmet veren " Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası" Ayvalı Mahallesi, Bereket ve Göktürk Mahallelerinde ihtiyaç sahibi insanlara giyim, eşya ve gıda yardımında bulundu. Yardımlaşma bankamız ayrıca Bereket İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine çalışma seti hediye etti.
Konu hakkında açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel, ihtiyaç sahibi insanlarımızı her daim ziyaret ediyoruz. İnsanlarımızın sıkıntılarını dinliyoruz. Bizlerin yapabileceği ne varsa mümkün mertebe yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Bu bağlamda bugün yardımlaşma bankamız çalışanları Ayvalı Mahallesi, Bereket Mahallesi ve Göktürk mahallemizde ihtiyaç sahibi insanlarımızın yardımına koşarak onların ihtiyaçlarını karşıladılar. Ayrıca yine çalışanlarımız Bereket İlkokulu öğrencilerine çalışma setleri hediye ettiler” dedi.